5 MOTIVE SA-TI INCEPI VACANTA ACUM!

By iunie 30, 2017News

Exista o infinitate de momente pe care fie vrem sa le punem intr-o cutiuta pe care sa scrie ‘Nu deschideti!’ sau la cealalta extrema, pe care vrem sa le traim din nou si din nou si din nou…. Practic, putem spune ca un moment fericit poate fi atunci cand ai primit pentru prima data invitatia de confirmare pentru campania Accenture Movie Premiere si ti-ai sunat iubitul/a, prietenul/a, vecinul sau colegul sa te insoteasca la premiera din acea luna.

Momentul nostru favorit pentru care am opri timpul, este atunci cand primim participantii #AccentureMoviePremiere in sala de cinema pentru o noua vizionare. Entuziasmul de pe chipurile voastre spune totul, ne face sa ne dam seama ca aceasta campanie face oamenii fericiti si pentru asta chiar ne dorim sa mergem si mai departe. Dar, după o serie de blockbustere vizualizate in stil VIP alaturi de voi si de cei mai buni prieteni ai vostri, este timpul sa luam o pauza, sa ne deconectam de online si sa traim momentele verii:

 

Cele in care ceasul de la mana este inlocuit cu o insiruire de bratari handmade

Cele de rasfat pe plaja, in care nu mai realizezi ce zi este

Cele in care nu te mai poti opri din ras, dupa o seara in care ai jucat nenumarate reprize de Activity

Cele in care nu ai mai dormit de cateva nopti, pentru ca nu ai vrut sa ratezi cele mai tari concerte si festivaluri ale verii

Cele in care nimic nu mai conteaza, cand privesti rasaritul de pe malul marii

 

Acum este momentul sa-ti incepi vacanta si sa o traiesti cu maxima intensitate. Ia-ti masina din parcare si aduna-ti gasca de prieteni pentru ca numaratoarea inversa pentru vacanta de vara a inceput! Pana atunci, actualizeaza-ti baza de date pentru cand ne vom intoarce cu alte premiere de film.

Pana si campania #AccentureMoviePremiere intra in vacanta, ceea ce inseamna ca ai la dispozitie multe zile si nopti  in care sa cunosti oameni noi pe care sa-i recomanzi! Intre timp ne intalnim pe pagina de pagina de Facebook Accenture Movie Premiere ca sa mai povestim de noii tai prieteni din aceasta vara.

 

 

 

 

 

 

#RecomandUnPrieten

Leave a Reply